Priser & Tjänster


Klippning

Klippningen hos oss utförs med perfektion och med omtanke för dina önskemål. Att ge dig en känsla av stolthet, glädje och lättnad är en självklarhet för oss varför vi gör vår yttersta för att du ska kunna ta med dig allt detta när du går ut från Hair Solna.

Från 200kr
Färgning & Hårbehandling

Är du sugen på en ny stil och nya färger? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder ett stort antal olika hårbehandlingar. Allt från enklare färgning av utväxter till fiberplex, ombre och balayage. Vår stjärna Roro är en hjälte på denna avdelning och lovar dig ett resultat av hög kvalitet baserad på flera års yrkeserfarenhet och mycket kärlek.

Från 750kr
Uppsättning

Så var det dags! Du och dina nära ska förbereda er på en minnesvärd och oförglömlig dag i livet. Ni vill bli behandlade som drottningar och inget får ta ifrån er denna glädjens dag, speciellt inte en dålig hårdag! Med flera års erfarenhet av bruduppsättningar och en ömsesidig känsla av hur viktigt en sådan dag är kan vi med gott samvete erbjuda er uppsättningar för alla typer av önskemål.

Från 1000kr
Plockning & Rakning

Ibland kan det vara skönt att bli vårdad och omhändertagen av en professionell när det kommer till enklare former av ansiktsbehandlingar så som rakning, plockning och trådning. Vi på Hair Solna erbjuder dig självklart denna möjlighet att bli av med oönskad hårväxt. Kom in och låt oss ta väl hand om dig så du slipper dina bekymmer och kan fokusera din tid på annat.

Från 50kr
Katarinas Hudvård & Spa

Förutom att erbjuda professionella tjänster inom hårvård så har vi även nöjet att kunna erbjuda dig olika behandlingar inom hudvård via Katarinas Hudvård & Spa. Välj mellan olika ansikts- och ögonbehandlingar, borttagning av generande hårväxt eller varför inte unna dig en helkroppsmassage? Ett perfekt avslut på en stressig dag!

Från 350kr
 

Fullständig lista och priser på våra tjänster hittas på vår bokningssida